Ouderenzorg

De vraag naar zorg is de laatste tijd sterk veranderd. Ouderen willen graag zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen en zo lang mogelijk zelf sturing geven aan hun eigen leven. Maar dan wel met de zekerheid dat men, als er iets gebeurt, alarm kan slaan en hulp snel ter plaatse is.
In ons streven naar zorg en dienstverlening ‘op maat’ biedt Pine ICT sociale en professionele alarmering.

Effectieve communicatie kan bijdragen aan de efficiëntie en productiviteit binnen een organisatie, maar kan ook van levensbelang zijn voor zowel cliënten als medewerkers. Zeker binnen een zorginstelling moet men 24/7 kunnen vertrouwen op de aanwezige technische communicatiemiddelen.

Snel en duidelijk

Pine ICT biedt oplossingen die snelle en duidelijke communicatie mogelijk maakt binnen het gehele werkproces in uw organisatie. Dit varieert van telefonie voor uw kantooromgeving en draadloze communicatie, tot aan persoonsbeveiliging.

Flexibel, nu en in de toekomst

Door onder andere gebruik te maken van IP-infrastructuur kunnen wij schaalbare oplossingen bieden en zijn onze systemen aan te passen naar uw wensen en de almaar veranderende eisen binnen de bouw en gezondheidszorg.

Bij calamiteiten

Onze systemen kunnen worden ingezet als effectief hulpmiddel bij het organiseren van ontruimingen bij calamiteiten volgens de strengste veiligheidsnormen. Zo kan er worden voldaan aan de eis voor 'stille ontruiming bij brand' conform NEN2575.